Restauranter i Hvide Sande - oversigt over restauranter i Hvide Sande

 Tilbage til oversigt  

Vi har samlet en oversigt over restauranter i og omkring Hvide Sande by til dig. Vi har samlet informationer om restauranter i lokalområdet.


Mylius-Erichsen Bryghus A/S i Hvide Sande - det velkendte bryghus

Mylius-Erichsen Bryghus A/S i Hvide Sande blev startet i 2007 og er et lokalt mikrobryggeri fra Ringkøbing. Mylius-Erichsen Bryghus flyttede fra Nygade 26 i Ringkøbing til Auktionsgade 9 i Hvide Sande i marts 2016. På Nygade 26 i Ringkøbing finder du i dag Restaurant SMAG.

Auktionsgade 9
6960 Hvide Sande

 Læs mere om Mylius-Erichsen Bryghus A/S

Restaurant Under Broen i Hvide Sande - lækre retter i Hvide Sande

Restaurant Under Broen i Hvide Sande byder på lækre selskabsmenuer, frokostmenuer, take-away og Diner Transportable - bl.a. til fester, konfirmationer, bryllupper og andre arrangementer.

Toldbodgade 20
6960 Hvide Sande

 Læs mere om Restaurant Under Broen

Sandslottet - familierestaurant med friske råvarer i Hvide Sande

Sandslottet ligger mellem Hvide Sande og Søndervig og tilbyder lækker mad af friske råvarer for hele familien. Sandslottet byder dig bl.a. på farmersteak, ovnbag laks, Schnitzel á la "Sandslottet", fiskefilet og mange andre gode menuer af friske råvarer.

Anker Eskildsens Vej 1
6960 Hvide Sande

 Læs mere om Sandslottet Hvide Sande

Ejer du en restaurant eller café i Vestjylland og har du lyst til at annoncere på Vestjyskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.