Hvide Sande Smokehouse - Restaurant med lækre fiskeretter og maritime specialiteter

 Tilbage til oversigt  

Kom og nyd en kulinarisk oplevelse hos Hvide Sande Smokehouse og smag på frisk fisk, skaldyr, røget fisk og andre maritime specialiteter.


Hvide Sande Smokehouse er en skjult perle i byen Hvide Sande, der byder på en fantastisk spiseoplevelse. Restauranten er kendt for deres All You Can Eat koncept, hvor du kan nyde lækker friskstegt fiskefilet, velsmagende skaldyr, delikat røget fisk og mange andre maritime specialiteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan roligt se frem til at blive forkælet med et stort udvalg af velsmagende retter. Alt serveres med et lækkert rugbrød til, som giver en autentisk og dansk spiseoplevelse.

Hvide Sande Smokehouse er ikke kun kendt for deres gode mad, men også for deres hyggelige isbar. Efter at have nydt en lækker middag, kan du forkæle dig selv med en fin lille isdessert, der vil behage din søde tand.

Virksomheden har et venligt og imødekommende personale, der er klar til at byde dig velkommen og sikre, at din spiseoplevelse er uforglemmelig. Uanset om du er i Hvide Sande til en ferie eller bare på besøg, er Hvide Sande Smokehouse et must-visit-sted, hvor du kan nyde lækre fiskeretter og maritime specialiteter.


Telefon 97 31 18 99
Adresse Troldbjergvej 4
By 6960 Hvide Sande
Website Hvide Sande Smokehouse har intet website tilføjet.
Facebook Hvide Sande Smokehouse har ingen Facebook side tilføjet.

1085

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk