Skjern - en hyggelig vestjysk stationsby ved Skjern Å

Skjern er en vestjysk stationsby med omtrent 7.843 indbyggere (2020). Byen er opkaldt efter Skjern Å som løber syd for byen. Skjern ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og er kommunens næststørste by.

Skjern er kendt for sit herrehåndboldhold Skjern Håndbold som spiller i Håndboldligaen.

Skjern er ligeledes kendt for Piet Hein som havde en tegnestue i Skjern, hvor flere af sine kendte design blev skabt. Siden 2005 har man i rundkørslen ved Holstebrovej kunnet opleve Piet Heins skulptur Kysset. Man vil også fremover kunne se Holger Danske bronzeskulpturen fra Hotel Marienlyst pryde Skjern by.

Gå på shopping i Skjerns butikker

Skjern byder på en lang række forskellige butikker. Vi har samlet en oversigt over udvalgte butikker i Skjern by som vil være interessante for dig. Du finder oversigten ved at klikke her. Ønsker du at din butik er med i oversigten? Tag kontakt til os, så sørger vi for at din butik bliver eksponeret for besøgende. Klik her for at komme til vores kontaktformular.

På jagt efter et godt spisested i Skjern?

Er du på udkig efter et godt spisested i Skjern? Vi har samlet et udvalg af gode spisesteder i Skjern til dig. Vi har inddelt oversigten, så du nemt kan finde netop det du har lyst til. Du finder oversigten ved at klikke her.

Ejer du et godt spisested i Skjern eller omegn og ønsker du at annoncere på Vestjyskguide.dk? Tag kontakt til os for uforpligtende tilbud og information. Klik her for at komme til vores kontaktformular.

Skal I i by i Skjern?

Skjern byder også på forskellige barer og natklubber, hvor unge som gamle kan have en hyggelig og festlig aften sammen med vennerne. Vi har samlet en oversigt over barer og natklubber i Skjern - du finder mere om Skjerns byliv ved at klikke her.

Er du til en hyggelig aften eller står den på fest og ballade? Vi har fundet nogle steder, som du skal besøge:

Er du udkig efter lokale håndværkere eller andre erhverv?

Der findes en lang række virksomheder som kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, haveanlæg, dit hus, familiens kæledyr og meget mere.

Vi har lavet en oversigt over erhverv i Skjern til dig som er på udkig efter en hjælpende hånd eller måske bare et telefonnummer? Klik her for at gå videre til oversigten.

Du finder bl.a. følgende erhvervsområder i Skjern:


Skjern Tog Station

1084

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk