Familierestaurant Europa - Lækker mad til fornuftig pris

 Tilbage til oversigt  

Nyd en rigtig god oplevelse på Familierestaurant Europa med sød og venlig betjening. Vi tilbyder lækker mad til en fornuftig pris.


Familierestaurant Europa er det perfekte sted at nyde en hyggelig og velsmagende middag med familie og venner. Vores venlige personale sørger altid for, at du føler dig velkommen og godt tilpas.

Vi er specialiseret i at tilbyde lækker mad til en fornuftig pris. Vores menu er fyldt med forskellige retter, der vil tilfredsstille enhver smag. Uanset om du er til kød, fisk eller vegetariske retter, har vi noget for enhver smag.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores råvarer og sørger altid for at bruge friske og lokale ingredienser. Vores dygtige kokke tilbereder hver ret med omhu og kreativitet for at sikre, at du får en fantastisk smagsoplevelse.

Kom og besøg os på vores hyggelige beliggenhed i Hvide Sande. Vi er sikre på, at du vil elske den afslappede atmosfære og den gode stemning. Reserver gerne bord på forhånd, så du er sikker på at få plads.

Besøg vores hjemmeside på https://www.caferestauranteuropa.dk/ for at se vores menukort og læse mere om vores restaurant.


Telefon 61 36 00 99
Adresse Søndergade 3
By 6960 Hvide Sande
Website Familierestaurant Europa
Facebook Familierestaurant Europa har ingen Facebook side tilføjet.

1084

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk