Blåvand Zoo - en sjov dag for børn med aktiviteter og spændende dyr

Blåvand Zoo er en lille zoologisk have med mange børnevenlige klappedyr, bl.a. geder, kaniner, heste, grise, æsler, marsvin og en lang række eksotiske dyr.

Blåvand Zoo åbnede i 1992 med almindelige landbrugs- og husdyr, såsom geder og grise, samt andre traditionelle eksotiske dyr. Blåvand Zoo er sidenhen blevet udbygget og flere arter og specielle dyr er kommet til. Blåvand Zoo har omtrent 80 arter fordelt på 400 dyr i dag. I kan bl.a. se kænguruer, kameler, zebraer, strudser, europæisk bison, los, servaler, kæmpeskildpadder, bavianer, japanske sneaber og en række andre aberacer.

Blåvand Zoo er også det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve hvide løver og røde kæmpekænguruer. I november 2009 modtog Blåvand Zoo 2 hvide løber - som de første i Danmark.

Aktiviteter hos Blåvand Zoo

Hverdag i sæsonen er der ponyridning, hvor børnene bl.a. kan prøve at ride på shirerheste - verdens største hesterace. Der er desuden også mulighed for en trækketur på mindre heste.

Børn og voksne kan desuden også prøve at holde en af parkens store slanger. Flere gange om dagen kan man også overvære at dyrene bliver fodret.

Praktiske oplysninger

Blåvand Zoo har gratis parkering og er handicapvenligt. Hos cafeteriaet i Blåvand Zoo kan I købe forfriskninger som kaffe, kage, is, vand, toast og pizza. Der er borde og bænke fordelt i parken og man er velkommen til at nyde sin medbragte mad.

Hunde i snor er tilladt i parken.

Hvor finder I Blåvand Zoo?

Øster Hedevej 1
6857 Blåvand
Telefon: +45 75 27 91 77

Priser og åbningstider hos Blåvand Zoo

Læs mere om entré og åbningstider på Blåvand Zoos hjemmeside.


1085

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk