Røgeriets Spisested - En gastronomisk oplevelse ved havet

 Tilbage til oversigt  

Velkommen til Røgeriets Spisested, hvor vi tilbyder en vildt lækker fiskebuffet og superlækre stjerneskud.


Røgeriets Spisested er det ideelle sted for alle fiskeelskere. Beliggende ved havet i Hvide Sande, kan du nyde en gastronomisk oplevelse i vores hyggelige restaurant.

Vi er specialiseret i vildt lækre fiskebuffeter, hvor du kan nyde et overflødighedshorn af friskfanget fisk og skaldyr. Vores dygtige kokke tilbereder alt med omhu og ekspertise, og resultatet er en smagsoplevelse i særklasse.

Prøv også vores berømte stjerneskud, hvor du får en perfekt kombination af røget fisk, rejer, æg og hjemmelavet dressing. Det er en sand smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg.

Vi lytter altid til vores kunder, og vi vil gerne fortsætte med at forbedre os. Vi tager dine forslag alvorligt, og tak for din feedback vedrørende franskbrødet under fisken. Vi vil arbejde på at opgradere vores brød, så det lever op til vores høje standarder.

Kontakt os på telefonnummeret 97 31 18 99 for at reservere et bord eller få yderligere oplysninger om vores menu og arrangementer.

Besøg vores website https://www.hvidesanderogeri.dk/ for at se vores fulde menu, åbningstider og meget mere. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Røgeriets Spisested!


Telefon 97 31 18 99
Adresse Troldbjergvej 4
By 6960 Hvide Sande
Website Røgeriets Spisested
Facebook Røgeriets Spisested har ingen Facebook side tilføjet.