WOW-Park - en legepark oppe i træerne for hele familien

 Tilbage til oversigt  

Gå fra trætop til trætop og mærk suset i den eventyrlige skov!


Har du lyst til at få en sjov oplevelse med hele familien? Så besøg WOW-Park mellem Ringkøbing og Skjern. Her kan du prøve en masse sjove aktiviteter ude i den friske natur. Der er aktiviteter for alle aldre, både højt oppe, nede på skovbunden og under jorden i troldehulen.

Udover alle aktiviteterne inde i skoven, finder du også en dejlig parkhave, hvor du kan nyde din medbragte mad. Du kan også købe mad og drikkevarer i vores hyggelige cafe. Der er bålsteder i parken til fri afbenyttelse. Så kan hele familien sætte sig ved bålet og varme maden eller lave popcorn og snobrød. I parkhaven finder du også borde og bænke, hvor du kan sidde og nyde naturen eller se, når dine børn leger, hvis du selv har brug for en pause.

WOW-Park er en anderledes lege- og forlystelsespark, hvor du kan lege og have det sjovt sammen med familie og venner. Du kan vække dit indre legebarn, når du besøger parken. Der er udfordringer for alle, og du kan afprøve dine grænser under sikre forhold.

WOW-Park er for alle legebørn mellem 2 og 102 år. Gå fra trætop til trætop, find de flotte hytter i træerne. Kom hurtigt ned med en af rutsjebanerne. Måske kan du nå ud før de andre, hvis du går en tur i Skovlabyrinten. Du kan også gå ind og klappe parkens søde geder. Prøv en af de mange forskellige slynger eller svævebaner og mærk suset, når du bevæger dig i luften. Din hund er selvfølgelig også meget velkommen i WOW-Park, vi elsker nemlig dyr!

Glæd dig til en anderledes legeoplevelse i Vestjylland, du vil huske længe!

WOW-Park Løvstrupgård

Telefon 23 29 11 30
Adresse Løvstrupvej 1
By 6900 Skjern
Website WOW-Park
Facebook WOW-Park på Facebook

1084

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk