Restauranter i Struer - oversigt over restauranter i Struer

 Tilbage til oversigt  

Struer byder på mange gode restauranter for hele familien og efter alles smag. Vi har samlet en oversigt over restauranter i Struer by til dig.


Restaurant Limone i Struer - kombinér skøn mad, drikke og biograffilm

Restaurant Limone i Struer ligger sammen med biograf Apollon og byder på lækker mad og drikke i hyggelig atmosfære. Nyd en aften, hvor mad, drikke og filmoplevelser går op i en højere enhed.

Anlægsvej 4
7600 Struer

 Læs mere om Restaurant Limone

Restaurant Orient i Struer - kinesisk buffet, sushi og take-away

Restaurant Orient i Struer byder på kinesisk buffet, japansk sushi, kinesiske supper, Mongolian Barbecue, salatbar samt gratis is, kaffe og frisk frugt til dessert. Restaurant Orient i Struer er for hele familien og tilbyder desuden take-away.

T.W. Jensens Stræde 4
7600 Struer

 Læs mere om Restaurant Orient

Restaurant Ved Fjorden i Struer - stemning, service og mad i højklasse

Restaurant Ved Fjorden i Struer byder på lækre frokost- og aftenmenuer for hele familien. Hos Restaurant Ved Fjorden er stemningen, servicen, maden og højklasse. Der bydes bl.a. på sildetallerken, smørrebrød, Moules frites, fiskefrikadeller, Pariserbøf til frokost og skønne forretter, hovedretter og udsøgt sødt til dessert om aftenen.

Ved Fjorden 12
7600 Struer

 Læs mere om Restaurant Ved Fjorden

Restaurant Venø Kro i Struer - lækker mad i naturskønne omgivelser

Restaurant Venø Kro i Struer tilbyder byder bl.a. på lette frokostretter - f. eks. sild, røgetlaks, roastbeef, leverpostej mv. og naturligt også den velkendte specialitet rulleål. Aftensmenuen byder bl.a. på Okse-entrecote, rødspætte og naturligvis Venøbøf serveret med salte Venø-kartofler!.

Havstokken 22
7600 Struer

 Læs mere om Restaurant Venø Kro

Ejer du en restaurant eller café i Struer eller omegn og har du lyst til at annoncere på Vestjyskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.

1085

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk