Restauranter i Herning - oversigt over udvalgte restauranter i Herning

 Tilbage til oversigt  

Herning byder på mange gode restauranter med retter fra hele verdenen - bl.a. fra det danske, italienske, franske, spanske, japanske og kinesiske køkken. Vi har samlet en oversigt over udvalgte restauranter i Herning til dig.

Ejer du en restaurant eller café i Herning og omegn og har du lyst til at annoncere på Vestjyskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


Brdr. Price Herning i Herning - Café, restaurant og bar i Herning

Brdr. Price Herning i Herning byder på udsøgte og klassiske a la carte menuer, fisk og skaldyr samt mad fra det europæiske, franske og internationale køkken i hyggelige omgivelser.

Torvet 3
7400 Herning

 Læs mere om Brdr. Price Herning

Bryggeriet Herning i Herning - frisktappet øl og udsøgte madoplevelser

Bryggeriet Herning i Herning findes på Torvet i Herning Hede- og Diskontobanks gamle bygning. Bryggeriet Herning byder på hjemmebrygget og frisktappet øl samt udsøgte og simple retter tilberedt med omhu og forenelig med det hjemmebryggede øl. Der tilbydes desuden "månedens ret" efter "all you can eat"-princip.

Torvet 3 C
7400 Herning

 Læs mere om Bryggeriet Herning

Ristorante Pizzeria Marco Polo i Herning - ægte italienske madoplevelser

Ristorante Pizzeria Marco Polo i Herning byder på ægte lækre italienske madoplevelser for hele familien. Ristorante Pizzeria Marco Polo benytter friske råvarer og personalet er kvalitetbevidste. Stemningen er autentisk og hyggelig.

Torvet 5B
7400 Herning

 Læs mere om Ristorante Pizzeria Marco Polo

1085

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Vestjyskguide.dk