Restauranter i Thisted - oversigt over restauranter i Thisted

 Tilbage til oversigt  

Vi har samlet en oversigt over restauranter i Thisted by til dig. Vi har samlet informationer om en række udvalgte og interessante restauranter i dit lokalområde.

Ejer du en restaurant eller café i Vestjylland og har du lyst til at annoncere på Vestjyskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


Kylling & Co i Thisted - hurtig og sund fastfood for hele familien

Kylling & Co i Thisted Kylling & Co. er en kæde med restauranter i flere jyske byer. Målet er at være et sundt alternativ til den traditionelle fastfood. Hos Kylling & Co. kan man både få sig en lækker sandwich, langtidsstegt kylling eller gå ombord i den friske salatbar. Kylling & Co. er stedet at tage hen, hvis du har den lette sult eller ønsker et solidt måltid.

Storegade 2A
7700 Thisted

 Læs mere om Kylling & Co Thisted

Lulu Restaurant i Thisted - velsmagende kinesiske retter i Thisted

Lulu Restaurant i Thisted er Thisteds kinesiske restaurant og byder på lækre kinesiske retter, bl.a. kinesisk luksus buffet. Bordbestilling på tlf nr. 97 93 88 88 eller 31 35 09 26.

Jernbanegade 27
7700 Thisted

 Læs mere om Lulu Restaurant

Restaurant Bryggen i Thisted - kvalitet i top og udsøgt madoplevelse

Restaurant Bryggen i Thisted er en hyggelig spisested i Thisted, hvor kvaliteten er i top og hvor der bydes på lækker og spændende mad samt øl- og vin-oplevelser.

Sydhavnsvej 9
7700 Thisted

 Læs mere om Restaurant Bryggen