Caféer i Henne Strand - oversigt over caféer i Henne Strand

 Tilbage til oversigt  

Nyd en let frokostanretning, en is, kaffe eller kage på en af caféerne i Henne Strand. Vi har samlet en oversigt over udvalgte caféer i Henne Strand til dig.


Café Stranden i Henne Strand - lækker mad med udsigt over Vesterhavet

Café Stranden ligger helt ud til Vesterhavet og byder på et bredt udvalg af lækre retter, bl.a. dagens ret, fiskeretter, hjemmelavede burgere og selskabsmenuer. Hos Café Stranden ligger også iskiosken, hvor I kan vælge mellem 20 forskellige fedtfattige hjemmelavede is af friske råvarer.

Strandvejen 490
6854 Henne Strand

 Læs mere om Café Stranden

Crêperiet i Henne Strand - lette retter, kaffe, is, pandekager og mere

Crêperiet i Henne Strand byder på lækre retter, kaffe, is, Crêpes mad- og dessert-pandekager og lækre hjemmelavede smoothies og milkshakes.

Strandvejen 448
6854 Henne Strand

 Læs mere om Crêperiet

Golfcaféen i Henne Strand - minigolf, fastfood, is og forfriskninger

Golfcaféen i Henne Strand byder på minigolf, fastfood, softice, lækre isvafler og kolde øl i cafeens lokaler eller nyd solen på den hyggelig terrasse ud til vejen.

Strandvejen 440
6854 Henne Strand

 Læs mere om Golfcaféen

Hanne I Henne - udendørs cafépavillon og bar med dejlig stemning

Hanne I Henne i Henne Strand byder på dejlig stemning på cafépavillonen. Hanne I Henne er Strandgaardens egen udendørs café og bar. Der serveres lette retter, forfriskninger med softice, "gammeldaws" vaffelis og kolde drikke. Legeplads til de yngste og underholdning med levende musik, events og sport på storskærmen.

Klitvej 3 (på Torvet)
6854 Henne Strand

 Læs mere om Hanne I Henne